Waarom een online database?

U besteedt veel tijd aan de werving, intake en selectie van kandidaten. Er is veel tijd en geld gaan zitten in het opbouwen van uw bestand met beschikbare kandidaten. Veel waardevolle content dat voor niemand inzichtelijk is. Beschikbare Kandidaten biedt u een online oplossing om uw kandidaten in een nette database te presenteren naar uw opdrachtgevers. Uw opdrachtgevers kunnen met een account eenvoudig zoeken, tussen de blinde profielen van uw kandidaten, naar de juiste Flexkracht voor hun vacature. U bepaald zelf welke kandidaten u presenteert in uw online database en welke informatie te zien is.

Uw Voordelen:

  • Actief aanbieden van uw beschikbare kandidaten
  • Vóór de concurrentie aan de kans om de vacature te vervullen
  • Zelf beheren welke werkgevers toegang hebben tot uw online database
  • 24/7 online een oplossing bieden voor (spoed) vacatures
  • Een toekomstgerichte uitbreiding van uw dienstenpakket
  • Exclusiviteit bieden aan uw opdrachtgevers

Veel kansen door internet

Veel branches zien enorme groei door het gebruik van internet. Steeds meer zaken zijn voor bedrijven geregeld via internet. De bestelling van koffie, kantoorbenodigdheden, marketingacties en het bijhouden van hun gehele wagenpark. Nu dus ook de inhuur van flexibel personeel.

Via uw eigen online database kunnen opdrachtgevers 24/7 zoeken naar flexkrachten. Ze kunnen voordat de vacature is opgesteld al een kijkje nemen in uw online database en kandidaten selecteren die voldoen aan hun functieprofiel. Door een klein beetje openheid te geven in uw database kunt u eenvoudig een stukje exclusiviteit voor uzelf en uw opdrachtgevers generen. Dat simpelweg kan leiden tot invulling van vacatures die nooit zijn uitgezet.

Meer weten?

Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.