Hoe werkt het?

De White Label Databases van Beschikbarekandidaten.nl geeft u de mogelijkheid om uw beschikbare kandidaten te presenteren in een eigen online database.

U selecteert eenvoudig de kandidaten die u wilt delen met uw opdrachtgevers en voegt deze toe aan de online database. U geeft uw opdrachtgevers een account en daarmee de mogelijkheid direct de (blinde) profielen van kandidaten te bekijken. Via het systeem krijgt u een melding wanneer een werkgever een kandidaat heeft geselecteerd waar hij/zij graag een kennismakingsgesprek mee wil aangaan. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze opdrachtgever om de kandidaat en de vacature te bespreken.

Eenvoudige Integratie

De online database kunt u eenvoudig middels een iFrame op uw site plaatsen. De vormgeving van de online database zal een standaard uiterlijk hebben waardoor het aansluit bij het design van de meeste sites.

Bepaal zelf wat een opdrachtgever kan zien

U bepaald welke kandidaat wordt toegevoegd aan uw database en wat er exact te zien is. Zo zijn de profielen standaard geheel blind, naam en contactgegevens worden niet getoond. Zo kunt u er ook voor kiezen om de namen van vorige werkgevers niet te noemen en de namen van de opleidingsinstanties.

Een impressie

Om een indruk te krijgen kunt u een kijkje nemen in de online database van CV Linc. De database van beschikbarekandidaten.nl zal nagenoeg identiek zijn aan de database van CV Linc. Het design zal alleen wat wijzigen zodat het beter aansluit op het design van de meeste websites. U kunt hier ook een gratis intermediairs account aanmaken om het dashboard te bekijken waar u ook bij beschikbarekandidaten.nl mee gaat werken.

Meer weten?

Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.